Novi Sad

Dostava u Novom Sadu

or  

Restorani in Novi Sad


Pagonis Pizza Factory 0.0 / 5 (0)
Pizze iz naše peći su najboljeg kvaliteta! U piceriji Factory najvažniji su kvalitet hrane i brza dostava. Naše pice pripremaju se sa posebno odabranim brašnom i testom koji stoji najamanje 72 sata kako bi se postigao najbolji kvalitet.
Minimum order: РСД0.00
Pepper Pizza Bar Novi Sad 0.0 / 5 (0)
Urban i udoban gradski caffe u samom centru grada, pizze od najboljih sastojaka koje su postale znak prepoznatljivosti lokala, i širok izbor koktela uz DJ program vikendom, čine Pepper Pizza Bar jedinstvenim i atraktivnim za svaki deo dana.
Minimum order: РСД1.00
Orient Express 0.0 / 5 (0)
Najukusnija domaća jela čekaju vas u restoranu Orient Express
Minimum order: РСД1.00
Dostava.org 0.0 / 5 (0)
Cafe restoran Dostava.org smešten je u jednom od glavnih saobraćajnih i pesackih tokova u Novom Sadu. U neposrednoj je blizini centra, tako da moderno uređenom baštom i mirnom atmosferom privlači putnike i prolaznike da svrate i predahnu uz našu bogatu ponudu hrane i pića.
Minimum order: РСД0.00
De GUSTO 0.0 / 5 (0)
Jedinstveno mesto, prijatnog ambijenta sa pogledom na bulevar, napravljeno po meri savremenog čoveka. Sadrži enterijer koji odiše jednostavnošću, elegancijom i udobnošću, i prepun skrivenih detalja čini da se naši gosti osećaju prijatno. Posetite nas!
Minimum order: РСД0.00
×

Shopping Cart

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Cart is empty! Subtotal: {{ totalPriceFormat }}